Starity

Páratlanul izgalmasnak ígérkezik a Deadpool – előzetes

2016. február 09. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február 12-én kerül az amerikai mozikba a Ryan Reynolds főszereplésével készült Deadpool, mely filmet hazánkban már előző nap megtekinthetik a fanatikusok.

hirdetés

A vasárnap megrendezésre került 50. Super Bowlon került bemutatásra a régóta várt Deadpool előzetese, mely, mint említettük, hamarosan megérkezik a hazai és amerikai mozikba is. A történet maga egy Marvel-képregényen alapszik, ennek nyomán írta a forgatókönyvet Rhett Reese és Paul Wernick, az adaptáció rendezését pedig Tim Millerre bízta az alkotást forgalmazó 20th Century Fox.

A film középpontjában Wade Wilson, a különleges erőknél szolgált katona áll, akinek a szervezetében daganatot találnak. Egy kísérlet következtében csodával határos módon meggyógyul, és onnantól kezdve sebezhetetlenné válik. Antihős lévén nem igazán értékeli a szerencsés gyógyulás mellékhatásait, így arra teszi fel életét, hogy levadássza a személyt, aki kis híján tönkretette az életét.

A főszerepben egyébként Ryan Reynoldsot láthatjuk, mellette pedig olyan színészek és színésznők csillogtatják meg tehetségüket, mint Ed Skrein, Karan Soni, Michael Benyaer, Brianna Hildebrand, Gina Carano, Stefan Kapičić, T.J. Miller, Jed Rees és Leslie Uggams. 

Érdekesség, hogy Ryan Reynolds A zöld lámpás bukása után először el sem szerette volna vállalni a szerepet, mert rossz ómennek tartotta, hogy ismét egy Marvel-hős bőrébe bújjon, majd a viszonylag alacsony költségvetés miatt mégis rábólintott a szerepre, melynek alakítását saját bevallása szerint nagyon élvezte.

Deadpool egyszerre vicces és fanyar, de ennek ellenére is arra törekszik, hogy megszeressék. Szánt szándékkal halálra akar idegesíteni mindenkit

– magyarázta egy korábbi interjújában a színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek