Starity

Kanye West hadat üzent Taylor Swiftnek: ismét dúl a háború a két sztár között!

2016. február 15. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, a rapper ráunt a békére, és legújabb, Famous címre keresztelt dalában hadat üzent kolléganőjének, akivel alig egy évvel ezelőtt ásta el a csatabárdot.

hirdetés

Kanye West csütörtökön, a New York-i divathét keretein belül mutatta be Yeezy névre keresztelt kollekcióját, melynek debütálása alatt felhangzott a The Life of Pablo című tegnap megjelent nagylemezének Famous címet viselő slágere is. Ezzel nem is lett volna probléma, ám a dalban felcsendült egy érdekes rész is, ami sokaknál kiverte a biztosítékot.

Úgy érzem, Taylorral talán még szexelnünk kéne. Miért? Mert én tettem híressé azt a ribancot

– így hangzanak az ominózus sorok.

Az internetezőknek hála rekordidőn belül híre kelt az esetnek, és nem volt kétséges, hogy melyik Taylorról szólnak a sorok. Pénteken Kanye mindenki megnyugtatása érdekében úgy nyilatkozott a Twitteren, hogy szó sincs haragról közte és a Grammy-díjas énekesnő között, ugyanis a dal írásakor megmutatta Taylornak a tervezetet, aki állítása szerint viccesnek találta a róla szóló sorokat, és nem volt ellenvetése a megjelenés ellen. Azóta azonban kiderült, hogy a rapper füllentett, ugyanis az énekesnő nem adta áldását az őt lejárató dalrészletre.

Taylor és Kanye háborújának kezdete egyébként 2009-ig nyúlik vissza, amikor is a szőkseség elnyerte a legjobb videoklipnek járó díjat az MTV Video Music Awardson. Az énekesnő éppen köszönőbeszéde közepén tartott, amikor a rapper feltrappolt a színpadra, és közölte, hogy szerinte Beyoncé jobban megérdemelte volna a díjat.

A két híresség tavaly, a Grammy-díjátadón békült ki egymással, és egy közös dal ötlete is felmerült köztük a békekötés hevében. Kanye azonban a fentiek fényében ezt valószínűleg elfelejtheti, ha Taylor a szívére vette bántó sorait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek