Starity

Kim Kardashian élvezi a Kanye West körüli botránysorozatot

2016. február 18. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mozgalmas és botrányokban gazdag hónapja van Kanye Westnek, ám felesége egyáltalán nem dühös rá amiért folyamatosan kellemetlen helyzetbe hozza magukat.

hirdetés

Kanye West a múlt héten mutatta Yeezy névre keresztelt márkája legújabb kollekcióját, melynek keretein belül durván megalázta Taylor Swiftet, ezt követően piacra dobta új korongját, a The Life Of Pablót, majd Mark Zuckerbergnek könyörgött pénzügyi támogatásért, miután kiteregette a szennyest: nem kevesebb, mint 53 millió dolláros tartozása van.

Az egymást érő botrányok bármelyik türelmes és jóhiszemű feleséget padlóra vágnának, de nem azt, akinek a Kardashian név szerepel a személyi igazolványában. Kanye neje, Kim ugyanis jól szórakozik a botrányokon, és egyáltalán nem haragszik rapper férjére.

Kim egyáltalán nem dühös Kanyére. Úgy gondolja, hogy a férje pénzügyi problémáiról szóló történetek pontatlanságukból kifolyólag mókásak. Kanye is csak nevet az egészen, és azt hiszi, viccesek a tweetjei, mert nem érdekli, mit gondolnak vagy mondanak róla az emberek

– nyilatkozta egy, a párhoz közel álló barát az E! Newsnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek