Starity

Mégsem készül film az énekesnő életéről

2010. március 18. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pletykákkal ellentétben nem készül film Aaliyah életéről. Az évek óta keringő találgatásokat az énekesnő bátyja cáfolta meg a twitteren.

hirdetés
Mégsem készül film az énekesnő életéről

Évek óta keringtek pletykák az interneten, miszerint a 2001 augusztusában 22 éves korában tragikusan elhunyt énekesnő életét megfilmesítik.

Több név is felmerült a film kapcsán, többek között Meagan Good-é és Keshia Chanté-é. Egyes források rendkívül részletes információkkal szolgáltak a filmről, mások biztosan tudni vélték, hogy az előkészületek már folynak és Keshia Chanté már készül a szerepre.

A hírt évekig senki sem cáfolta meg, a híres RnB énekesnő családja hallgatott, Keshia-nak pedig valószínűleg jól jött a reklám, ugyanis ő sem nyilatkozott a témában.

A csendet nemrég Aaliyah bátyja, a jelenleg producerként és rendezőként tevékenykedő Rashad Haughton törte meg a twitter nevű oldalon. Mikor valaki rákérdezett, szűkszavúan ennyit felelt: "Senki sem játszhatja el a húgomat. Ennyi."

Rashad egyébként dalt is írt szeretett húgához, ami idén január 16.-án, az énekesnő 31. születésnapján látott napvilágot és a http://www.rad-6.com/ oldalon hallható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

film Aaliyah
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek