Starity

A CW minden sorozatának berendelte a folytatását

2016. március 17. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy tavaly, úgy idén is megkegyelmezett minden sorozatának a méltán népszerű CW csatorna.

hirdetés
A CW minden sorozatának berendelte a folytatását
Fotó: The CW

Nem is szolgálhatnánk jobb hírrel kedvenceinket illetően, hiszen ismét egy olyan szezon köszönt be, amikor az összes CW-s kedvencünk visszatér a képernyőre. A csatorna vezetősége a napokban számolt be a döntésről, mely nemcsak a készítőket, hanem a rajongókat is elégedettséggel töltötte el.

Ami a fentieket illeti, tizenegy népszerű sorozat kapott lehetőséget a folytatásra a 2016-2017-es szezonban, így új évaddal jelentkezik majd a Flash, A zöld íjász, a Legends Of Tomorrow, a Vámpírnaplók, Az Ősök, az Odaát, a The 100, a Jane the Virgin, az iZombie, Az uralkodónő és a Crazy Ex-Girlfriend is.

A CW vált az otthonává a legtöbb kritikusok körében is elismert sorozatnak a kábeltelvíziózás történetében azáltal, hogy a pazarul megírt történetek széles skáláját vonultatja fel hétről hétre a zenés vígjátéksorozatoktól kezdve a szuperhősös akciókon át a karcos sci-fi drámákig

– olvasható a CW elnökének, Mark Pedowitznak a közleményében a bejelentés mellett, miszerint az elkövetkező szezonban is igyekszenek a legjobbat kihozni a közönségkedvencekből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek