Starity

Alexander Skarsgård páratlanul dögös a Tarzan legendája előzetesében

2016. március 18. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész saját bevallása szerint még sosem készült egyetlen szerepére sem ilyen keményen.

hirdetés

Élete legjobb formájában van a svéd származású Alexander Skarsgård. A színész ugyanis a Tarzan legendája című élőszereplős filmadaptációban alakítja a főszereplőt, aki majmok között nőtt fel, majd élete váratlan fordulatot vett Jane-nel való találkozását követően.

Fotó: Jonathan Olley

Nyilvánvalóan nagyon-nagyon jó edzőm volt. Alapvetően ő és egy dietetikus segített nekem a felkészülésben. Korábban nem foglalkoztam a testépítéssel, így nagyon extrém volt. Ingerlékeny voltam. Nagy kihívás volt számomra a felkészülés, de arról fogalmam sem volt, hogy reagál majd a testem az edzésekre és a diétára

– magyarázta megváltozott testfelépítése és felkészülése kapcsán a színész.

A film maga július 1-jén kerül az amerikai mozikba, és Alexander mellett olyan sztárok tűnnek majd fel a képkockákon, mint Margot Robbie, Samuel L. JacksonChristoph Waltz, Ella Purnell, John Hurt és Rory J. Saper – többek között. Arról egyelőre nincs információ, hogy Magyarországon mikor válthatunk jegyet az izgalmasnak ígérkező adaptációra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek