Starity

Botrány: Kim Kardashian szexvideójának kiszivárogtatása tudatos döntés volt

2016. március 29. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű valóságshow-sztár az első pillanattól kezdve tudatosan építette karrierjét – legalábbis minden jel erről árulkodik.

hirdetés
Botrány: Kim Kardashian szexvideójának kiszivárogtatása tudatos döntés volt
Fotó: Cosmopolitan

A korábban a Cobain család életébe is belemászó újságíró, Ian Halperin nemrég Kardashianékról írt egy leleplező könyvet, melyben minden hazugságról lerántja a leplet. A mű április 26-án kerül az üzletek polcaira Kardashian Dynasty: The Controversial Rise Of America’s Royal Family címmel, melybe nemrég a Metro is bepillantást kapott, és mint kiderült, valóban mindnt megtudhatunk a botrányos családról.

Nem titok, hogy Kim Kardashian karrierjét az a 2007-ben kiszivárgott szexvideó alapozta meg, melyben egykori barátjával, Ray J-vel láthatta akciózni a nagyérdemű. A botrányos felvételtől hosszú ideig volt hangos a sajtó, de mint tudjuk, beváltotta a hozzá fűzött reményeket, és a barna hajú szépségre az egész világ felkapta a fejét, aki abban az évben indította hódító útjára azóta is nagy sikerrel futó valóságshow-ját.

Halperin könyvéből azonban kiderül: szó sem volt véletlenszerű szivárogtatásról, hanem a szándékos szenzációkeltés volt a cél, amiről nemcsak Kim, hanem édesanyja, Kris Jenner is tudott, sőt bele is egyezett.

Kris tervezte el az egészet, és vállalta a teljes felelősséget a videó kiszivárogtatásáért a háttérben. Kimnek egy Paris Hiltonnal közös barátja javasolta, hogy ha hírnévre vágyik, nincs más dolga, mint hagyni, hogy a szexvideó tegye a dolgát. Kim ezt a dolgot meg is vitatta előzetesen a családjával

– nyilatkozta egy bennfentes Halperinnek.

Miért bánik mindenki olyan megalázóan a családommal? Minden, amit mi csinálunk, az az átlagemberek életének visszatükröződése

– mondta Kim egy 2012-es interjúban, majd így folytatta:

Negatív módon, egy szexvideó útján ismert meg a világ, ezért úgy érzem, tízszer keményebben kell dolgoznom azért, hogy megmutathassam az igazi Kimet az embereknek.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a Kardashian-Jenner klán mit szól a leleplező könyvhöz, de őket ismerve a negatív reklám is reklám alapon még asszisztálni is fognak hozzá. Ha pedig mégsem így lenne, Halperin egy igen költséges jogi huzavonának nézhet elébe, amennyiben a család úgy dönt, becsületsértésért pert indít.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek