Starity

Véget ért Lali Esposito és Mariano Martínez kapcsolata

2016. április 02. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban kaptak szárnyra a hírek, miszerint a két argentin szupersztár, Lali Esposito és Mariano Martínez szakított egymással.

hirdetés

Fotó: Instagram

Az Isten áldjon Esperanza! című telenovella két sztárja sosem titkolta kapcsolatát: Lali Esposito és Mariano Martínez a sorozat forgatásán ismerkedett meg egymással, majd 2015 nyarán kezdtek el randevúzni. Az év novemberében meg is erősítették, hogy egy párt alkotnak. Az argentin színész ez idő alatt elvált feleségétől – akitől egyébként két gyereke is van –, Lali pdig szakított akkori barátjával, Benjaminnal.

Látszólag a pár nagyon boldog volt, rengeteg közös fotót töltöttek fel az Instagramra is, Mariano pedig szerelme szinte minden egyes koncertjén részt vett, így bombaként robbant a hír, miszerint az álompár szinte nem sokkal ezelőtt szakított egymással. Legutóbb március elején együtt kapták őket lencsevégre, ahol Punta del Estén összebújva engedték ki együtt a gőzt, ezért sokan nem értik, mi történhetett kettejük között.

Lali és Mariano Punta del Estén (Forrás: gente.com)

A kapcsolatomnak Marianóval vége. Kérlek, ne pletykáljatok, és ne találjatok ki őrült dolgokat. Szívből köszönöm az üzeneteket!

– erősítette meg a színésznő a Twitteren a szakítás hírét.

Ami a szakítás hátterét illeti, sokan harmadik személyre gondoltak és hűtlenségre gyanakodtak, ezt viszont az énekesnő megcáfolta és őszintén beszélt a szakításról az újságíróknak:

Jól vagyok. Soha nem voltam hűtlen, szörnyű, hogy most ezzel vádolnak. Emiatt érzem szükségét annak, hogy tisztázzam a helyzetet. Beszéltünk a dolgainkról, így együtt jutottunk erre a döntésre. Minden kapcsolatban van féltékenység és irigység, nálunk más dolgok voltak a döntő szempontok. Saját dolgok... 

– folytatta, majd egy újságíró felhozta a színész volt feleségét és gyerekeit, mire Lali így reagált: 

Ő tudja mit csinál, az ő élete. A kapcsolatom a gyerekeivel nagyon jó. Nem fogunk visszatérni egymáshoz. Én nagyon szerettem őt, igazi és szerelemmel teli kapcsolat volt. Vannak pillanatok, amik örökre bennem maradnak

– vallotta be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek