Starity

Misztikus sorozattal kedveskedik nézőinek a Disney Csatorna

2016. április 05. 15:03   |   Szerző: Merlin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Április 18-án érkezik a Disney Csatorna legújabb, rejtélyekkel fűszerezett kalandsorozata, az Evermoor titkai.

hirdetés
Misztikus sorozattal kedveskedik nézőinek a Disney Csatorna
Fotó: Disney Channel

Ami magát a történetet illeti, az amerikai Tara Crossley a családjával az Evermoor nevű sejtelmes angol faluba költözik. A tinik szokásos problémáin kívül Tarának az új mostohatestvéreihez is alkalmazkodnia kell, ráadásul felfedez egy mágikus tárgyat: egy régi kárpitot, ami megjósolja a jövőt.

Ezeken kívül az új, titkos identitása is okoz némi problémát. Pedig ő semmi másra nem vágyik, mint átlagos életre és jó jegyekre, és a fiúra, akibe belezúgott. A mágikus bonyodalmak odáig fajulnak, hogy végül a falu fennmaradásáért kell küzdeni. Vajon képes lesz Tara a családja és barátai segítségével legyőzni a sötét erőket, melyek eltörölnék Evermoort a föld színéről?

Íme, néhány érdekesség a sorozatról:

  • A sorozatot Anglia északnyugati részén, Cheshire-ban forgatták, és néhány jelenetet egy Arley Hall nevű, hátborzongató épületben vettek fel, amit a szóbeszéd szerint kísértetek laknak. A szereplők a gazdag történelemmel rendelkező házban állandóan úgy érezték, hogy a festményeken látható emberek árgus szemmel figyelik minden lépésüket.

  • Ezen kívül stúdióban forgattak, valamint a külső jeleneteket többek közt egy mocsaras vidéken vették fel, ami a hideg és a sár miatt nagy kihívást jelentett a színészeknek.

  • A szereplők rengeteg állattal forgattak együtt: Finney Cassidy karaktere, Cameron például egy pókot tart háziállatként, amit mindenhova magával visz. Ezeket a jeleneteket egy élő állattal (méghozzá egy fiatal tarantulával) vették fel.

  • A sorozat középpontjában álló hatalmas kárpiton csodálatos középkori jelenetek, illetve Evermoor házai láthatóak.

  • A sorozatban vendégszerepel Olivia Holt, aki a Nem én voltam! és a Harcra fel! című Disney-műsorok főszereplőjeként vált ismertté.

A sorozat premierje 2016. április 18-án 19:00-kor lesz a Disney Csatornán. Új részek hétköznaponként hétfőtől csütörtökig 19:00-tól. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek