Starity

Hamarosan új dallal jelentkezik Cheryl Cole

2016. április 08. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jelenleg Liam Payne-nel randizó énekesnő az Instagramon jelentette be, hogy hamarosan megérkezik legújabb szerzeménye.

hirdetés

Tegnap tette közzé az Instagramon Cheryl Cole az alább látható felvételt önmagáról, a leírás szekcióban pedig emojik útján tudatta több mint kétmilliós követőtáborával, hogy új dallal jelentkezik a közeljövőben, ami már csak azért is érdekes, mivel 2014-es korongja, az Only Human óta nem hallhattunk tőle újdonságot.

Nem csoda, hogy Cheryl némileg félretette énekesnői karrierjét egy időre, hiszen 2014-ben csatlakozott az X-Factorhoz mentorként, a tehetségkutató műsor pedig jóformán lekötötte minden idejét. Ennek azonban most már vége, ugyanis a napokban bejelentette távozását.

Cheryl úgy gondolja, hogy ami sok, az sok, és tudatta az illetékesekkel, hogy többé nem érdekelt az X-Factor ügyében. Mivel nem kötötte szerződés, így szabadon távozhatott. Az X-Factorban való maradása azt is jelentette volna, hogy ellenőrzés alá vonják Liammel való kapcsolatát, azt pedig nem szerette volna

magyarázta az énekesnő döntését egy bennfentes, amit maga az érintett is megerősített a közelmúltban.

Fantasztikus élmény volt mentornak lenni az X-Factorban. Rengeteget tanultam, és nagyon élveztem, de hiányzott a zene, és most izgatott vagyok amiatt, hogy ismét stúdiózhatok. Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akikkel volt szerencsém együtt dolgozni, különösképpen Simonnak [Simon Cowell, a szerk.], akit nagyon imádok. Bízom abban, hogy a show folytatódni fog, hogy további tehetségek kerüljenek felfedezésre, és mindenkinek a legjobbakat kívánom

– nyilatkozta távozása kapcsán Cheryl.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek