Starity

Megérkezett a legújabb Star Wars-film előzetese

2016. április 09. 09:09   |   Szerző: metalfren

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokat kellett rá várni, de megérte! Megérkezett a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet első előzetese. A legfrissebb Csillagok Háborúja-film különlegessége, hogy nem a korábbi filmek történetét viszi tovább, hanem azoknak az egyik mellékszálát fogja bemutatni!

hirdetés

A Zsivány Egyes időben A Sith-ek bosszúja és az Egy új remény között játszódó történet, melynek középpontjában a lázadók egy kis csoportja áll (a Zsivány Egyes), akik megpróbálják ellopni az első Halálcsillag terveit a Galatikus Birodalomtól! A film különlegessége abban áll, hogy a történetben egyáltalán nem, vagy csak kis szerepet játszanak majd a jedik, és egyelőre Darth Vader és az Uralkodó felbukkanásáról sincs információ.

A főszerepet Felicity Jones kapta, az ő karaktere (Jyn Erso) vezeti a kis csapatot, aminek még Donnie Yen, Diego Luna és Riz Ahmed lesz a tagja. Mellettük olyan ismert színészek is feltűnnek még, mint Mads Mikkelsen – aki valószínűleg egy birodalmi mérnököt alakít –, Forest Whitaker és Alan Tudyk – utóbbi egy átprogramozott birodalmi droid bűrébe bújik. A film főgonoszát, egy magas rangú birodalmi tisztet Ben Mendelsohn alakítja a december 15-én mozikba kerülő Gareth Edwards rendezte műben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek