Starity

14 évnyi házasság végére tesz pontot Pintér Tibor

2016. május 09. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész és felesége úgy döntöttek, jobb a békesség, így külön utakon folytatják.

hirdetés
14 évnyi házasság végére tesz pontot Pintér Tibor

Tizennégy évig élt házasságban feleségével Pintér Tibor, nemrég azonban döntésre jutottak kapcsolatuk hogyan továbbját illetően. A színész saját bevallása szerint élete egyik legnehezebb időszakán van túl.

Egy évvel ezelőtt nagyon komoly érzelmi válságba kerültem, amelynek sajnos az lett a vége, hogy elválunk a feleségemmel. Tiszteletben és barátságban tesszük mindezt, de eljött az a pillanat, amikor rájöttünk, hogy jobb elengedni a másikat, és megadni a lehetőséget neki arra, hogy mással boldog legyen

– nyilatkozta Tibor a Blikknek, és azt is bevallotta, hogy jelenleg egyedül él és igyekszik teljes erőbedobással a munkájára koncentrálni.

Egyelőre sem komoly, sem komolytalan kapcsolatom nincs. Be kell vallanom, most olyan szenvedéllyel csinálom a színházat, hogy ez ki is tölti az életem. Vallom, hogy mással csak akkor lehet boldog valaki, ha önmagával az, nekem pedig jelenleg a lovas színház a boldogság

– magyarázta a lapnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek