Starity

Kristen Stewart elárulta, miért nem hajlandó beszélni a magánéletéről

2016. május 10. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köztudottan hatalmas port kavart, amikor első ízben kapott szárnyra a pletyka, miszerint az Alkonyat-filmek sztárja a saját neméhez (is) vonzódik.

hirdetés
Kristen Stewart elárulta, miért nem hajlandó beszélni a magánéletéről
Fotó: Byrdie

Ugyan manapság már sokkal elfogadottabb, ha valaki felvállalja, hogy vonzódik a saját neméhez, mint húsz évvel ezelőtt, ennek ellenére az egész világ felkapta a fejét, amikor Kristen Stewartot először kapták lencsevégre egy barátnője társaságában félreérthetetlen helyzetben. A színésznő jelenleg a francia énekesnővel, SoKóval alkot egy párt, és bár saját bevallása szerint nincs mit tikolnia, mégsem tesz említést szerelmi életéről, ha nem muszáj.

Mikor srácokkal randiztam, akkor sem beszéltem a magánéletemről, és ez most sincs másként

– nyilatkozta a Variety magazinnak a 26 éves szépség, és elárulta, hogy bár ki nem állhatja a folyton a nyomában loholó paparazzókat, mégsem bánja, ha lencsevégre kapják őt a szerelmével, mivel úgy véli, nem baj, ha fiatal rajongói látják: nincs semmi kivetnivaló abban, ha a saját nemük köreiből választanak maguknak párt.

Ez nagyon fontos számomra. Igyekszem mindent megtenni önmagam és a magánéletem védelmének érdekében, de ez az egész nem a rejtőzködésről szól

– hangsúlyozta Kristen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek