Starity

9 híresség, akiről nem tudtad, hogy örökbe fogadták

2016. május 12. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gyakran mondják, hogy nem a vérvonal vagy a gének tesznek családdá egy egymást szerető, tisztelő, együtt élő kis csapatot. Ezúttal kilenc olyan sztárt mutatunk be, akiről nem tudtad, hogy örökbefogadó szülők nevelték fel.

hirdetés

Jenna Ushkowitz

A Glee – Sztárok leszünk sztárja 1986. április 28-án látta meg a napvilágot Dél-Koreában, és mindössze három hónapos volt, amikor örökbe adták vér szerinti szülei. Adoptálását követően Jenna Long Islanden nevelkedett katolikus szülők gyermekeként, akik mindenben támogatták őt.

Jamie Foxx

A színészt nem sokkal születése után fogadták örökbe az édesanyját is örökbefogadó szülők: a háztartási alkalmazottként tevékenykedő Esther Marie és az udvarosként dolgozó Mark Talley. Vér szerinti szüleivel nem sok kapcsolata volt, ugyanis ők nem voltak kíváncsiak a fiukra, ellenben nagymamája sok időt töltött vele, és nagy hatást gyakorolt rá a későbbiekben is.

Kelly Preston

A szőke szépség mindössze hároméves volt, amikor elveszítette édesapját; anyukája, Linda pedig idővel túllépett a tragédián, és hűséget fogadott egy Peter Palzis névre keresztelt férfinak, aki hivatalosan is örökbe fogadta Kellyt, és apja helyett is szerette.

JC Chasez 

Joshua Scott ötéves volt, amikor Jamie Foxx-hoz hasonlóan örökbe fogadták őt az édesanyját is örökbe fogadó szülők, Roy és Karen, miután vér szerinti szülei lemondtak róla. Érdekesség, hogy az énekesnek elképzelése sincs arról, ki lehet a biológiai édesapja, de saját bevallása szerint soha nem érezte szükségét annak, hogy megkeresse őt.

Kelly Rowland

Ugyan nyilvánosan soha nem ismerte be az énekesnő, de több forrás is megerősítette, hogy Kellyt gyerekkorában magához vette Beyoncé családja.

Kristin Davis

Kristint Kelly Prestonhoz hasonlóan édesanyja második választottja vette magához. A színésznő ugyanis még kisbaba bolt, amikor szülei a válás mellett döntöttek, anyukája pedig hozzáment Keith Davishez, aki nemcsak örökbefogadta őt, hanem a nevére is vette, és saját lányaként nevelte.

Sarah McLachlan

Az énekesnő még nagyon kicsi volt, amikor adoptálták, amiről egészen kilencéves koráig nem is szerzett tudomást. Saját bevallása szerint se akkor, se később nem volt fontos számára a dolog, ugyanis szülei a lehető legnagyobb szeretetben nevelték fel.

Néhány évvel ezelőtt sor került a vér szerinti édesanyjával való találkozásra is, Sarah akkor tudta meg, hogy mindössze 19 éves, amikor szült, művészként kereste a kenyerét, így nem is tudta volna eltartani őt.

Faith Hill

Az énekesnőt csecsemő korában fogadta örökbe Ted és Edna Perry, akiknek már volt két vér szerinti csemetéjük, így Faith családban, testvérek mellett nőhetett fel.

Snooki

A népszerű valóságshow-sztár mindössze hat hónapos volt, amikor örökbe adták, ezt követően pedig New Jersey-ben nevelkedett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek