Starity

Világszerte várt sorozat kerül a képernyőkre hazánkban

2016. május 16. 11:11   |   Szerző: Bessie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kemény, sötét stílusú képregények rajongói számára jó hír, hogy hamarosan indul a Prédikátorról szóló sorozat.

hirdetés
Világszerte várt sorozat kerül a képernyőkre hazánkban
Fotó: AMC Studios

Május 22-én indul hódító útjára Amerikában a legújabb képregényadaptációs sorozat, a Prédikátor, május 30-án pedig idehaza is láthatják az AMC Magyarország csatorna nézői. A  széria a nagy sikerű Fear The Walking Dead sugárzási helyére került, melyet hétfőnként hajnali 3 órakor láthatnak a rajongók, az ismétlés pedig este 10 órakor kerül képernyőre. Habár az első epizód vetítése között eltelik egy hét, azonban odaát a következő héten kimarad a második rész, így a második résztől az amerikai és a magyar epizódok szinkronban lesznek láthatóak.

Mit is lehet tudni a sorozatról?

  • Az 1995-ben megjelent Vertigo kiadó képregénysorozata alapján készült.
  • Garth Ennis írta és Steve Dillon rajzolta.
  • A szériában Dominic Cooper alakítja Jesse Custert, az egykori texasi prédikátort, akit megszállt egy természetfeletti lény, majd lemészárolta a teljes gyülekezetét és lerombolta templomát. A Genesis névre hallgató lény, egy angyal és egy démon párosodásából származik, így egyszerre képviseli a jóságot és a bűnt. Custer, és társai (párja Tuli O'Hare, akit Ruth Negga alakít; illetve adott még egy ír vámpír, Cassidy, akit pedig Joe Gilgun kelt életre) útnak indulnak, hogy megkeressék Istent. Útjuk közben számos akadállyal találkoznak. Bukott angyalok kísérik, gyilkosságok történnek, és titkos szervezetekbe botlanak.
  • A csatorna elmondása szerint egy merész, vibráló, szókimondó, csavaros drámát láthatunk, sötét humorral és misztikus elemekkel megspékelve.

Akit pedig az előzetes nem hozott teljesen lázba, talán ez a 4 perces betekintés, interjú részletekkel, meghoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek