Starity

Eva Longoriának nem sürgős férjhez menni

2016. május 17. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly karácsony előtt került gyűrű a Született feleségek sztárjának ujjára, ám Eva még el sem kezdte szervezni a menyegzőt.

hirdetés

Az E! News riportere a Cannes-i Filmfesztiválon csípte mikrofonvégre Eva Longoriát, aki készségesen állt a magánéletét firtató kérdések elé, és bevallotta, hogy bár nagyon szeret menyasszonynak lenni, nem érzi szükségét annak, hogy elkapkodja az esküvőt párjával, José Antonio Bastonnal.

Még el sem kezdtük szervezni az esküvőt. Jelenleg nagyon elfoglaltak vagyunk, élvezzük a jegyességet... még csak most jegyeztük el egymást

– magyarázta a 41 éves barna hajú szépség.

Az őt faggató riporter természetesen a menyasszonyi ruhát is szóba hozta, leginkább pedig az érdekelte, hogy barátnője, Victoria Beckham tervezi-e a mesébe illő darabot, melyre így válaszolt a színésznő:

Még nem beszéltem vele a ruháról. Se senki mással.

Eva egyébként 2013 novembere óta alkot egy párt a Televisa elnökével, frigyük megkötésével pedig mostohaanya válik belőle, ugyanis a férfinak három csemetéje van. És hogy hogy érzi magát ebben a szerepben Eva? Elárulta!

Nagyon szeretem José gyerekeit, fantasztikus ajándékként tekintek rájuk.

Érdekesség, hogy ez már a harmadik házassága lesz a mexikói felmenőkkel rendelkező szépségnek, ugyanis 2002 és 2004 között Tyler Christopher színész felesége volt, 2007 és 2010 között pedig Tony Parker nejeként ismerhettük. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek