Starity

Kylie Jenner továbblépett: másik rapperre cserélte Tygát

2016. május 18. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány hétig volt szingli, máris belevetette magát egy új kapcsolatba a 18 éves valóságshow-sztár.

hirdetés

Ugyan Kylie Jenner és Tyga már a Met Gálán is külön jelentek meg, ám csak a napokban járta be a világsajtót a hír, miszerint hivatalosan is pontot tettek két éve tartó kapcsolatuk végére. Azóta kiderült, hogy egyikük sem lógatta sokáig az orrát, és már túl is léptek egymáson, ami azért is különös, mert nemrég még a házasságról szőttek terveket.

A Mirror értesülései szerint Kylie egy újabb rapperrel, a tőle négy évvel idősebb PartyNextDoorral randizik, Tyga pedig két Instagram-modell, Xanetia Unnarae és Jazmin Fernandez között őrlődik a szakítás óta. A fent említett közösségi oldal tanúbizonysága szerint azonban Tyga még mindig a kisebbik Jenner-lány után sóvárog.

Gyémántok csatája @kyliejenner-rel

– írta a lent látható kép mellé az eredetileg Jahron Brathwaite névre anyakönyvezett PartyNextDoor, ami természetesen Tygának sem kerülte el a figyelmét, és egy hasonló képpel próbálta felhívni magára exe figyelmét, ezáltal tudatva: bizony az ő ékszerein is helyet kapott néhány értékes drágakő.

 

PND (@partyomo) által közzétett fénykép,

Kylie és PartyNextDoor kapcsolata váratlanul kezdődött, de nagyon helyénvalónak tűnik. Totál odavannak egymásért. Kylie nem is érti, miért pazarolta olyan sokáig Tygára az idejét. Kylie családja amúgy is furcsállotta a nyolcévnyi korkülönbséget, ami közte és Tyga között volt, különösképpen azért, mert már 18 éves kora előtt is randiztak. PartyNextDoor sokkal jobban illik hozzá, hiszen ő csak négy évvel idősebb tőle

– nyilatkozta a The Sunnak egy, a Kardashian-Jenner famíliához közel álló barát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek