Starity

Merész kivágású ruhában mutatta meg bájait Palvin Barbi

2016. május 19. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű magyar modell jelenleg a Cannes-i Filmfesztiválon múlatja az idejét.

hirdetés

Palvin Barbi két nappal ezelőtt egy meseszép Philosophy di Lorenzo Serafini tervezte rózsaszín darabban tündökölt Cannes vörös szőnyegén, melynek nem győztek a csodájára járni a fotósok, és rendületlenül kattogtak a kamerák, amerre csak megfordult. Modell lévén a 22 éves szépség magabiztosan pózolt, és a képek tanúsága szerint jól érezte magát a rendezvényen.

A rózsaszín csipkecsoda után tegnap már merészebbre szettre vágyott, így a L'Oreal Paris tegnapi rendezvényén egy különleges szabású, fekete szalagok alkotta felsőt és egy ahhoz remekül passzoló királykék nadrágot viselt, mely előző outfitjéhez hasonlóan ugyancsak vonzotta a kíváncsi tekinteteket.

Barbi egyébként immár visszatérő vendége a Cannes-i Filmfesztiválnak, ahol idén is számtalan kedves ismerőssel futott össze, például a fent említett szépségmárka elnökével, Cyril Chapuy-jal, Mohammed Al Turkival, Mischa Bartonnal, Lucky Blue Smith-szel és persze Leonardo DiCaprióval – többek között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek