Starity

Bridget Marquardt először nyilatkozott Holly Madison és Kendra Wilkinson cicaharcával kapcsolatban

2016. május 19. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köztudott, hogy évek óta megy a sárdobálás a Playboy-villa lányai között, ám végre megszólalt az eddig kívülálló Bridget Marquardt is, és kifejtette a témával kapcsolatos véleményét.

hirdetés

Tavaly nyáron jelent meg az üzletek polcain Holly Madison Lenn, a nyúl üregében – A legismertebb nyuszilány vallomása egy bizarr és zárt elit világról című könyve, mely rögtön meghódította a sikerlistákat, hiszen kendőzetlen őszinteséggel esik szó benne a Playboy-villa mocskos titkairól. A mű azonban korántsem nyerte meg Kendra Wilkinsont, aki keresetlen szavakkal illette egykori barátnőjét, mondván, hogy valótlanságokat állít leleplező könyvében.

Az évek óta tartó viszálykodásból Bridget Marquardt mindezidáig kimaradt, egyik lány pártját sem fogta, legutóbbi interjújában azonban elárulta, mi a véleménye az egész botránysorozatról, ugyanis köztudott, hogy Holly és Kendra azóta sem enyhültek meg egymás iránt, mióta kiköltöztek a villából.

Nagyon szomorúnak tartom ezt az egészet. Már olyan értelemben, hogy úgy érzem, van hármónk között egy szoros kötelék. Nem is olyan, mint testvérek vagy barátok között szokott lenni... mármint barátok vagyunk, de ez a barátság mégis egészen más, mint amilyet az ember el tud képzelni

– magyarázta Bridget, majd így folytata:

Holly a saját tapasztalatairól írt a könyvében. Ezt mondtam Kendrának is: A saját élményeiről ír, arról, ahogyan ő élte meg, ehhez pedig joga van. Neked jogod van nem egyetérteni vele, de egymás szapulása nem a legjobb módja a fennálló helyzet kezelésének.

A nyuszilány szót ejtett arról is, hogy hiába győzködte Kendrát, ő nem volt hajlandó elolvasni a könyvet, így jobbára látatlanban alkotott véleményt a bestseller listára is felkerült alkotásról. A lányok kapcsolata egyébként a mai napig nem rendeződött, hiszen egyikük sem enged a maga igazából, Bidget pedig amennyire csak teheti, igyekszik kimaradni a viszálykodásból, így nem csoda, hogy ő látja a legreálisabban a helyzetet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek