Starity

Calvin Harrisnek Taylor Swift cicái hiányoznak a legjobban

2016. június 07. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig ért véget a két slágergyáros kapcsolata, a skót lemezlovas máris exbarátnőjénél kilincsel annak érdekében, hogy továbbra is láthassa a macskákat.

hirdetés

Köztudott tény, hogy Taylor Swift hatalmas állatbolod, otthonát pedig két cicával, Meredith-szel és Oliviával is megosztja. A két szőrmók általában az énekesnő barátainak – például Ed Sheerannak – is rabul ejti a szívét, bűvkörükből pedig Calvin Harris sem tud szabadulni, aki 15 hónapig alkotott egy párt az énekesnővel, ezidő alatt pedig annak cicáihoz is közel került.

Taylor természetesen megengedte volt párjának, hogy időnként meglátogassa négylábú barátait, ami aligha meglepő, hiszen az egykori szerelmesek békés körülmények között, barátokként léptek ki a kapcsolatból.

Az egyetlen igazság az, hogy a kapcsolatunk a végéhez ért, és továbbra is hatalmas szeretettel és tisztelettel viseltetünk egymás iránt

– írta Calvin a pletykák eloszlatása végett a Twitteren.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek