Starity

Szex és New York: Jön a harmadik film?

2016. június 17. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hat évvel a második mozifilm megjelenése után ismét kilátásba került a folytatás.

hirdetés
Szex és New York: Jön a harmadik film?
Fotó: Warner Bros. Prictures

Ha Carrie Bradshaw neve ismerősen cseng, akkor minden bizonnyal a te életedben is jelentős szerepet töltött be az 1998 és 2004 között hat évadot megélt vígjátéksorozat, melynek köszönhetően olyan sztárok jutottak el a világsikerig, mint Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis és Cynthia Nixon.

A négy New York-i nő életét nyomon követő széria végetérte után négy évvel, 2008-ban került a mozikba az első mozifilm, ezt pedig két évvel később követte a második rész. Míg előbbi hatalmas siker volt a rajongók és a kritikusok körében is, a második ennél jóval alacsonyabban teljesített, így nem csoda, hogy eddig nem merült fel komolyabban annak a lehetőségnek a gondolata, hogy ideje lenne beruházni egy harmadik részre.

A Samanthát alakító Kim Cattrall azonban nemrég úgy nyilatkozott, hogy amennyiben kilátás lenne a harmadik részre, ő is és egykori kolléganői is igent mondanának.

Természetesen igent mondanék, jó lenne egy harmadik rész. A többiek nevében is mondhatom, hogy imádnánk! A kérdés csak az, miről szólna?

– tette fel a költői kérdést az idén hatvanadik születésnapját ünneplő színésznő, majd a kérdésre, miszerint nem tart-e a film esetleges bukásától (amennyiben megvalósul az ötlet), így válaszolt:

Nem nyugtalankodom a negatív kritikák miatt. Hogy Samantha Jonest idézzem: Ha érdekelne, hogy a többi hülye csaj mit gondol rólam, sosem lépnék ki otthonról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek