Starity

Bulizós videoklipet forgatott Calvin Harris és Rihanna

2016. június 20. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A skót lemezlovas és a barbadosi énekesnő a közelmúltban tette közzé legújabb kisfilmjét.

hirdetés

Április végén számoltunk be arról, hogy öt év kihagyás és két olyan nagy sikerű dal, mint a We Found Love és a Where Have You Been után ismét közös dallal jelentkezett Calvin Harris és Rihanna. A két szupersztár természetesen videoklipet is forgatott a This Is What You Came For címre keresztelt nótához, mely a nyári esték fesztiválhangulatát idézi emlékezetünkbe.

Az Emil Nava rendezte négyperces kisfilm középpontjában RiRi áll, aki ezúttal is gyönyörű; Calvin azonban nem jelenik meg a képkockákon. A június 16-án közzétett videóra eddig közel 20 millióan voltak kíváncsiak csak a YouTube-on, maga a kislemez pedig többszörös platina minősítést szerzett az eladások után.

A rajongók számára jó hír, hogy Rihanna idén hazánkba is ellátogat a Sziget Fesztivál keretein belül, így augusztus 11-én minden bizonnyal Budapesten is felcsendül majd a This Is What We Came For. (Jegyvásárlásért kattints ide!)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek