Starity

Paris Hilton asszisztenséből a világ legmegosztóbb celebje – képeken Kim Kardashian átváltozása

2016. június 27. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim Kardashian nevét 2007-ben, a Keeping Up With The Kardashians című valóságshow képernyőkre kerülésével ismerte meg a világ, most pedig megmutatjuk, menyit változott az azóta eltelt közel egy évtizedben.

hirdetés

A 36. születésnapját októberben ünneplő reality-sztár mögött igen hosszú út áll. 2007-es képernyőre kerülése előtt jobbára csak Paris Hilton asszisztenseként ismerték az emberek, hiszen más dolga sem volt, mint a gazdag örökösnő kívánságait lesni és összeállítani egy-egy szettjét a hivatalos jelenésekhez.

A két híresség azóta alaposan megváltozott: míg Paris visszahúzódott a csigaházába, hogy visszafogottabb és botrányoktól mentes életet élhessen; addig Kim átvette a méhkirálynő szerepét, hogy botrányaival hívja fel magára Amerika és a világ figyelmét. Úgy tűnik, Paris igen jó munkát végzett Kim kitanításakor, hiszen a tanítvány messze túlszárnyalta a mestert – és nem csak a botrányokat illetően.

Kim karrierjét egyébként egy Ray J-vel készített szexvideó kiszivárgása indította be – ekkor figyelt fel rá a média. Ezt követően testvérei nemtetszése ellenére édesanyjával, Kris Jennerrel karöltve kiharcolta a KUWTK képernyőre kerülését – mely projektben Ryan Seacrest nyújtott nekik segítő kezet –, mostanra pedig egész birodalmat épített maga köré. A nevével fémjelzett termékeket nemcsak borsos áron, hanem tucatjával értékesíti, és fiatalok millió emelték a példaképek piedesztáljára.

Fotó: Getty Images; Melissa Hebeler / E! News

Kíváncsi vagy mennyit változtak Kim testvérei, Khloe és Kylie a debütálásuk óta? Ide és ide kattintva megtudhatod!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek