Starity

Nosztalgia a javából! Így nézett ki Victoria Beckham 15 éves korában

2016. június 29. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt mindig is tudtuk, hogy Victoria sokszínű, több lábon álló egyéniség, és bár sikerek ide vagy oda, sokszor eszünkbe ötlik, vajon miért nem mosolyog soha? Természetesen nem volt mindig ilyen komoly – ezt bizonyítja az a fotósorozat is, mely 15 évesen készül róla.

hirdetés

A napokban került elő az a képsorozat, melyen a London Academy of Health & Beauty szépségipari szakiskolát reklámozza az akkor 15 éves Victoria Beckham, nem is sejtve mekkora karrier áll előtte. A felvételek 1989-ben, öt évvel a Spice Girls megalakítása előtt készültek az azóta a divatszakmában tevékenykedő focistafeleségről.

A képeken jól felismerhetőek Victoria kifinomult vonásai, és a korhű divat szerinti kócos loknik is jól álltak az akkor még középiskolás kamasznak. Ami talán a legszokatlanabb, hogy Victoriát hosszú idő után újra mosolyogni láthatjuk, ami azért is különös, mivel az utóbbi években magára erőltetett pókerarc álarca mögül szinte soha nem bújik elő. Azt nem tudni, hogy mi lehet az oka görcsös komolyságának, a lenti képek láttán azonban szívesebben látnánk újra mosolyogni.

Fotó: Albanpix
Fotó: The Sun / News Syndication
Fotó: The Sun / News Syndication
Fotó: The Sun / News Syndication

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek