Starity

Öt év kihagyás után végre visszatért a Sum 41 – klippremier

2016. június 30. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2011 óta nagy volt a csend a kanadai formáció háza táján, de a srácok immár hivatalosan is visszatértek.

hirdetés

Viszontagságos évek állnak a Sum 41 háta mögött, ám úgy tűnik, hogy a magánéleti problémák csak megerősítették a zenekar tagjait, hogy minden eddiginél erőteljesebben térhessenek vissza. A lejtőn egyébként Steve Jocz dobos távozásával indult el a csapat, ám Deryck Whibley Avril Lavigne-nal való válása és egyre nagyobb méreteket öltő alkoholizmusa sem használt a Sum 41-nak.

Az énekes kritikus helyzete miatt sokan már azt rebesgették, hogy a zenekar jobban teszi, ha lehúzza a rolót, ám a srácok bebizonyították, hogy van bennük elég kurázsi ahhoz, hogy igenis összeszedjék magukat és visszatérjenek.

Újdonságuk, a Fake My Own Death néhány órával ezelőtt debütált a YouTube-on, melyen érezhető, mennyire megedzette az élet a zenészeket. A dal sokkal vadabb, zúzósabb és dühösebb, mint elődjei, a hozzá forgatott kisfilm pedig napjaink legnépszerűbb mémjeivel van tele – ezáltal görbe tükröt mutatva a társadalom számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek