Starity

Megérkezett Jordin Sparks első illata

2010. október 01. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jordin Sparks körülbelül fél éve mondta, hogy készül első illata. És már tényleg nem kell tovább várni, hiszen jövő héten már kapható lesz.

hirdetés
Megérkezett Jordin Sparks első illata

Jordin Sparks, aki megnyerte az American Idolt, énekelte a himnuszt, számos klipet kiadott, és felénekelte a Beauty and the Beast főcímdalát, azt mondja, hogy így is tiszteleg a rajongóinak.

Az eredeti neve Giving Back lett volna, de Jordin a Because Of You címmel látta el első saját illatát. Az USA-ban már limitált kiadásban kapható. Ebben a hónapban csak 9, 5$ (körülbelül 2000 Ft), ám ezután tengerre száll és a többi országban is kapható lesz, így az ára is megemelkedhet (3000–4000 Ft körül) .

Jordin azt mondta: „A rajongóim megérdemelnek egy illatot tőlem, amely mindenki számára megvásárolható.”

Hogy a parfüm mihez lesz hasonlítható? A kivitelező szerint: „Olyan lesz mintha becsöppentél volna egy narancsvirágkertbe és körülötted szív alakú virágból áradna feléd az enyhén vaníliás illat, a tengerrel elegyedve, átjárva a balti borostyán illatával. Ehhez tudnám hasonlítani. Isteni lesz.”

Az énekesnő megígéri, hogy a parfüm nappali illatként kezdődik, de éjjelivé válik. Jordin hamarosan ad egy exkluzív interjút, ahol bemutatja saját termékét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek