Starity

Kis híján szexuális erőszak áldozata lett Keresztes Ildikó

2016. július 21. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő önéletrajzi könyvében vallott a sorsfordító éjszaka eseményeiről, melyre még most is borzongva emlékszik vissza.

hirdetés
Kis híján szexuális erőszak áldozata lett Keresztes Ildikó
Fotó: RTL Sajtóklub

Keresztes Ildikó azon kevés hazai hírességek közzé tartozik, akik igyekszenek megtartani magánéletüket a sajátjuknak, így csak ritkán nyilatkozik a szakmán túli életéről. Önéletrajzi könyvében azonban kivételt tett, melyben részletesen ír arról az ominózus éjszakáról is, melyen egy idegen férfi megtámadta és kis híján megerőszakolta őt. 

Egy éjszaka mentem haza a munkából a nagytétényi albérletembe, és valami aberrált megtámadott. Meg akart erőszakolni, de én kézzel-lábbal védekeztem, így szerencsére nem sikerült neki

– olvashatóak Ildikó sorai a könyvben.

Az esemény nagy hatással bírt az énekesnő magánéletére, ugyanis ekkor döntötte el, hogy összebútorozik későbbi férjével, Kicska Lászlóval – házasságuk azonban később zátonyra futott.

Egyébként nem Ildikó az egyetlen a sztárvilágban, akinek szembe kellett néznie a szexuális erősszakkal: többek között Lady Gaga, Kesha és Amy Schumer is bevallotta, hogy akaratuk ellenére akartak közösülni velük, ők azonban nem voltak szerencsések, mint Ildikó – támadóik ugyanis „célt értek”.

Lady Gaga, Kesha és Amy Schumer nem voltak szerencsések

A szexuális zaklatást sokszor nem vesszük elég komolyan, pedig nagyon káros az áldozatra és az egész közösségre nézve. Ha ilyet tapasztalsz, jogod van nevén nevezni, tiltakozni ellene, beszélni róla másokkal, és védelmet kérni. Nem kell egyedül megbirkóznod vele: fogj össze azokkal, akik szintén elszenvedői a zaklatásnak. Tegyél panaszt! Ha támogatásra van szükséged, hívjd a NANE Egyesület által működtetett szexuális erőszak áldozatai és segítőik számára fenntartott segélyvonalát (a vonal a 06-40-630-006 számon, helyi tarifával hívható; elérhető hétfőn és pénteken 10 és 14 óra között, szerdán 14 és 18 óra között) vagy tájékozódj erre a linkre kattintva!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek