Starity

Tammin Sursok elárulta, mire számíthatunk a Pretty Little Liars folytatásában

2016. augusztus 10. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű drámasorozatban Jenna Marshallt alakító színésznő a People magazinnak adott exkluzív interjút.

hirdetés
Tammin Sursok elárulta, mire számíthatunk a Pretty Little Liars folytatásában
Fotó: Freeform

Tavaly novemberben derült fény arra, hogy a hetedik évaddal véget ér a Pretty Little Liars, nem sokkal később pedig szó esett arról, hogy a készítők egy mozifilm keretein belül ismét összehoznák a későbbiekben a lányokat. Ugyan a széria utolsó évada jelenleg a közepénél tart, ám a rajongókat természetesen továbbra is az foglalkoztatja, hogyan záródik a hat éve futó történet, és mi lesz kedvenceik sorsa.

Ahogy Marlene is mondta, a sorozat többé nem lesz olyan, mint most – jelentsen ez bármit is. Egyikünk sem tudja, mi lesz ezután. Lehet, hogy lesz egy film, egy spin-off sorozat. Talán folytatódik. Jelenleg amit tudunk az az, hogy a sorozat abban a formában megszűnik létezni, ahogy most ismerjük

– nyilatkozta Tammin Sursok a People-nek, és azt is elárulta, hogy amennyiben film készülne a szériából, úgy szívesen részt venne annak forgatásában, amennyiben meghívnák. A színésznő megerősítette továbbá azt is, hogy a jelenleg futó évadban lesz egy nagyszabású esküvő is, de az ő részvételéről sejtelmesen fogalmazott:

Határozottan állítom, hogy lesz egy házasságkötés az évad további részében, és remélhetőleg engem is meginvitálnak majd. Nem nagyon szeretik a karakteremet a műsorban, talán tönkre is teszem az esküvőt pusztítást és káoszt hagyva magam után.

Marlene King producer egyéként szót ejtett egy korábbi beszélgetés során arról, hogy egyelőre még nincs szó az esetleges folytatás tető alá hozásáról, de bízik abban, hogy lesz rá lehetősége még a későbbiekben. 

Nagy terveink vannak a PLL-filmmel kapcsolatban, de nem a sorozat lezártakor kezdünk majd hozzá. Úgy hiszem, mindannyiunknak szüksége van némi szünetre, arra, hogy szabadságra menjünk, hogy új dolgokba kezdjünk, és remélhetőleg később összejövünk még, és összehozunk valami különlegeset.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek