Starity

Margot Robbie abban reménykedik, hogy Harley Quinn önálló filmet kap

2016. augusztus 10. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ausztrál színésznő nagyon élvezte a karakter életre keltését, így abban bízik, hogy ismét lehetőséget kap arra, hogy Harley bőrébe bújjon.

hirdetés
Margot Robbie abban reménykedik, hogy Harley Quinn önálló filmet kap
Fotó: Warner Bros. Pictures

Augusztus 4-én indult hódító útjára hazánkban a Suicide Squad – Öngyilkos osztag című akciófilm, ami egyaránt kapott hideget-meleget a kritikusok és nézők részéről. A történet főszereplői azonban mit sem törődnek a negatív kritikákkal, Margot Robbie pedig alig várja, hogy ismét Harley Quinn bőrébe bújjon.

Mindent megteszek annak érdekében, hogy összejöjjön egy spin-off film. Olyan sokat ki lehetne még belőle hozni

– nyilatkozta a színésznő, aki lát fantáziát karaktere és a Jared Leto által megformált Joker kapcsolatában, ami akár a középponti témája is lehetne a Quinnről szóló alkotásnak. 

Aki olvasta a képregényeket, tudja, hogy egy millió különböző kibontásra váró történet van még a sztoriban. Sok mindent lehetne velük kezdeni, ez már a DC-n múlik, de mindenképp klassz lenne.

Margot azt is hozzátette a Tipsy Talk-interjúban, hogy amikor megkapta a rosszlány szerepét, úgy érezte, megütötte a főnyereményt, és ez az érzés most sem múlt el, hogy a film az elvártak alatt teljesít.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek