Starity

Magyarországra is megérkezik a Scream Queens

2016. augusztus 19. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TV2 Csoport szeptember 5-én új csatornát indít Prime névvel és kiderült, hogy a Fox népszerű horrorkomédiája, a Scream Queens is képernyőre kerül.

hirdetés
Magyarországra is megérkezik a Scream Queens
Fotó: Fox

Egy év várakozás után hozzánk is megérkezik a Ryan Murphy által készített népszerű sorozat, méghozzá nem is akárhogyan! A TV2 Csoport ugyanis szeptember 5-én indítja útjára legújabb televíziós csatornáját, a Prime-ot, melynek kínálatában a Scream Queens is szerepel. A sorozat magyar címe Scream Queens – Gyilkos történet lett, és várhatóan szeptember 6-án, este tízkor fog képernyőre kerülni. 

A történet egy Kappa Kappa Tau nevezetű lánykollégium tagjairól szól, akiket egy sorozatgyilkos tart rettegésben. A főszereplők között megtalálhatjuk Emma Robertset, Jamie Lee Curtist, Lea Michele-t, Billie Lourdot, Abigail Breslint, Keke Palmert és Skyler Samuelst is, de olyan sztárok is vendégszerepeltek az első évadban, mint Nick Jonas és Ariana Grande.

A Scream Queensen kívül a Prime elhozza nekünk a 2014-ben bemutatott Gothamet, de a CBS 2015-ös nyári dobása, a Zoo is látható lesz a FEM3 helyén debütáló tévéadón. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek