Starity

Az énekes küzdelméről szól a Sum 41 új dala – klippremier!

2016. augusztus 25. 17:05   |   Szerző: Genevieve

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sum 41 háza táján úgy tűnik, ismét jó úton haladnak az események, hiszen idén debütált visszatérő daluk, a Fake My Own Death után nemrég napvilágra került a kanadai zenekar legújabb szerzeménye.

hirdetés
Az énekes küzdelméről szól a Sum 41 új dala – klippremier!
Fotó: Facebook / Sum 41

Az együttes hivatalos oldalán Deryck osztotta meg a War című dalhoz készült videoklipet, ami az október hetedikén megjelenő 13 Voices névre keresztelt albumon kapott helyet. 

Szóval hivatalosan is kiválasztottuk az első kislemezt. A dal címe War és én döntöttem a szám mellett, azért mert számomra nagyon fontos.

Úgy érzem ez a dal szó szerint megmentette az életemet, teljesen mélypontra kerültem és úgy tűnt a felépülés soha nem fog végetérni. Annál a pontnál jártam, ahol könnyen feladhattam volna és visszamehettem volna a régi alkoholos módszereimhez, ami végül megölt volna engem – akkor ez egy jobb opciónak bizonyult.

Aztán hirtelen eszembe jutott ez a dalszöveg, megfogtam egy tollat és egy papírt az üveg helyett, és elkezdtem írni. Amikor visszaolvastam magamnak rájöttem, hogy olyan szavakat írtam le, amiknek megfelelően kell élnem ha túl akarom élni. Akármikor felmerült bennem a feladás gondolata, elolvastam a dalszöveget emlékeztetőül magamnak, hogy keményebben kell harcolnom és ez pontosan az volt amiért küzdöttem

– írta az énekes a megosztott újdonság mellé, mely igazán különleges számára. 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek