Starity

Lady Gaga és Cher közösen dolgozik?

2010. október 04. 19:07   |   Szerző: stikalika

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szupersztár, Lady Gaga és a legendás ikon, Cher talán egy közös projekten dolgozik? Nem elképzelhetetlen, hisz nagyon sok a közös tulajdonságuk.

hirdetés
Lady Gaga és Cher közösen dolgozik?

A szupersztár, Lady Gaga és a legendás ikon, Cher talán egy közös projekten dolgozik? Nem elképzelhetetlen, hiszen egyre több nagy külföldi portál és hazai rajongói oldal ad hírt arról, miszerint Lady Gaga és Cher egy duettet vesz fel, és talán közösen is fellépnek.

A National Enquirernek egy Cherhez közeli személy elmondta, hogy a két sztár közös munkán, talán egy duetten gondolkodik. Mark Bego, aki Cherről két könyvet is írt, elmondta, hogy nagyon szoros kapcsolat alakult ki a két énekesnő között: „Olyan ez, mint egy anya-lánya-kapcsolat. Mindketten kedveleik a kirívó és érdekes ruhákat, a humorérzékük is nagyon jó, ugyanakkor a homoszexuálisok is ikonként tekintenek rájuk.”

A két ikon az idei MTV Video Music Awards gálán találkozott először, ahol is Cher az év videójának járó díjat adta át Gagának. Az utána lévő fotózáson Lady Gaga pedig valamit súgott is Cher fülébe. Talán tényleg egy duettről beszéltek. Sőt, egyes oldalak szerint már a közös fellépés is szóba jöhet. De az biztos, hogy ha összeállnak, akkor egy igazán ütős sláger születhet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek