Starity

Zayn újabb show-t mondott le: „Nem vagyok elég magabiztos a színpadra”

2016. szeptember 06. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zayn Malik újabb show-t mondott le szorongásos betegsége végett – rajongói pedig csalódottak.

hirdetés
Zayn újabb show-t mondott le: „Nem vagyok elég magabiztos a színpadra”
Fotó: Arena Dom

Az énekes tavaly márciusban vált ki a One Directionből, mondván, nem bírja a hírnevet, és szeretne normálisan élni. Rá pár hónapra mégis kiadta első bemutatkozó albumát, hogy megmutathassa, milyen művész is ő valójában.

Zayn első kislemeze, a Pillowtalk, sikeres volt, azonban az album második single-je, a Like I Would, megbukott, mint a YouTube-on, mind a slágerlistákon.

Rajongói mégis kitartanak az énekes mellett, aki már nyáron lemondta első fesztiválszerű színpadra lépését, a Capital SummerBallját, amin egyébként ex-barátnője bandája, a Little Mix is megjelent.

Malik pár napja bejelentette, hogy október 7-én fellépne Dubaiban, azonban ezt hamar vissza is mondták. Az egykori bandatag egy üzenetben magyarázta el, miért jutott erre a döntésre:

Úgy érzem, sokat haladtam előre, de rájöttem ma, hogy még nem vagyok elég magabiztos ahhoz, hogy végig csináljam a show-t. Sajnálom, ha csalódást okozok. Remélem, hamarosan találkozunk. A jegyek árát természetesen visszatérítjük.
– Zayn Malik

Malik első fellépése egyedül a Like I Woulddal volt a The Voice-ban, még májusban. Azóta nem állt színpadra, vagy jelent meg eseményeken, mint szólóelőadó.

Természetesen a problémájával nincs egyedül: nem olyan rég Selena Gomez fejezte be korábban a turnéját a lupusz szövődményei végett, amihez hozzájárt a pánikroham is; a napokban pedig a Fifth Harmony énekesnője, Camila rohant le a színpadról, mert rosszul lett.

Zayn rajongói közül sokan nem voltak megértőek, páran azt írták, hogy igazából utálja a rajongóit, és nem is próbálkozik értük, hiszen a 1D alatt sokkal több ember előtt kellett színpadra állnia és akkor nem volt problémája.

Nincs jogotok leszólni Zaynt, hogy nem bír fellépni egyedül 20 ezer ember előtt, ameddig nem bírtok kiállni az osztály elé úgy, hogy ne remegne a hangotok

– írta az egyik felhasználó, aki kedvence védelmére sietett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek