Starity

Drake nyilvánosan őrjöngött – 3 millió dollár értékben loptak el ékszert a buszáról!

2016. szeptember 10. 00:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rappertől 3 millió dollár értékben loptak el ékszert a turnébuszáról, ezért érthető módon teljesen kiakadt. A TMZ kiszivárogtatta a felvételt, amelyen megtudta, lába kelt az értékének.

hirdetés

Drake és Future jelenleg közösen turnézik, azonban ez nem telt el teljesen bosszúság mentesen. A Phoenix-i megállón ugyanis kiderült, 3 millió dollár értékben (~840 millió forint) tűnt el ékszer a turnébuszáról, amellyel a helyszínre érkezett.

A TMZ értésülései szerint a gyémántokkal kirakott nyaklánc Drake-hez tartozott, és az egyik kelléke volt a show-nak. A magazin jelen volt akkor, mikor a rapper értesült a hírről, és érthető módon, teljesen ki volt akadva.

Az ügy azonban gyorsan megoldódott, hiszen az Arizona államhoz tartozó rendőrség elkapta a tolvajt, aki felszökött a buszra, majd feltünés nélkül távozott – érthetetlen módon. A férfi hajléktalan volt, így hamar szemet szúrt az értékes ékszer a nyakában.

A rapper kedvesével, Rihannával érkezett a The Nice Guy klubba Los Angelesben, csütörtök este, ahol bosszúsan tagadta a rablást.

Senki nem lopott meg

– morogta, majd tovább állt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek