Starity

Tiszta vizet öntött a pohárba Brad Pitt állítólagos szeretője, Marion Cotillard

2016. szeptember 22. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre szövevényesebbnek ígérkezik Angelina Jolie és Brad Pitt szakítása.

hirdetés

Ha azt hittük, hogy Johnny Depp és Amber Heard válása volt az év legnagyobb botránya, akkor tévedtünk, ugyanis Brad Pitt és Angelina Jolie procedúrája is hasonlóan szövevényesnek ígérkezik. A válókeresetet a színésznő adta be kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva, értesüléseink szerint pedig a háttérben nemcsak a veszekedések álltak, hanem Pitt állítólagos alkohol- és drogproblémái, valamint hűtlensége.

Egyes vélekedések szerint ugyanis az 52 éves színész házassága ideje alatt is szívesen csapta a szelet kolléganőinek, mi több, állítólag össze is melegedett Marion Cotillarddal, miközben a decemberben bemutatásra kerülő filmet, a Szövetségeseket forgatták. A 40 éves színésznő az Instagramon közzétett posztjában oszlatta el a tévhiteket, és vallott arról, hogy mi is az igazság.

Ez lesz az első és egyben utolsó nyilatkozatom az elmúlt 24 órában forgószélként végigsöpört hírekkel kapcsolatban, melyekbe én is belekeveredtem. Alapvetően nem szoktam kommentálni és komolyan venni az ilyen történeteket, de mivel egyre szövevényesebb az ügy, és azokat is érinti, akiket szeretek, így kivételt teszek

– kezdte nyilatkozatában a színésznő, majd így folytatta:

Először is leszögezném, hogy néhány évvel ezelőtt megismerkedtem életem szerelmével, a fiam és a születendő gyermekem édesapjával. Ő a szerelmem, a legjobb barátom, az egyetlen, akire szükségem van. Másodszor pedig üzenem azoknak, akik azt jelezték, hogy tönkremegyek ebbe, köszönöm, jól vagyok. Egyáltalán nem lehangoló. És üzenem a média munkatársainak és az utálkozóknak, akik pálcát törték felettem, hogy mihamarabbi felépülést kívánok nekik. Végezetül pedig azt kívánom Angelinának és Bradnek – akiket nagyra becsülök –, hogy remélem, békére lelnek ebben a helyzetben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek