Starity

Zayn és Gigi Hadid nem bírja elviselni Harry Styles sikerét

2016. szeptember 26. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal pár máris betámadta a szólóbabérokra törő Stylest, aki úgy néz ki, nem foglalkozik a negatív véleményekkel.

hirdetés

Ki gondolta a 1D idején, hogy így elcsúfulnak a dolgok az egykori tagok között. Zayn a kiválása óta savazza egykori bandáját, amit a társai nem néztek jó szemmel, sőt volt olyan is, aki a telefonszámát is megváltoztatta, hogy Malik ne tudja utolérni. A szólókarrierjében bicegő Zayn emellett leleplezőkönyvet ír az életéről néhány képpel tarkítva önmagáról, na meg One Direction-ihletésű sorozatot is producál majd. 

Zayn már Styles filmes szereplését sem vette jó szívvel, hiszen rögtön megfúrta egykori kollégáját, és kikérte magának, hogy ő még nem kapott ajánlatot.

Azonban úgy néz ki, nagyon elege van már Harry-ből, hiszen Styles bejelentése után rögtön megosztotta saját címlapját az ELLE-vel még augusztusból, majd egy űrlény emoji-t párosított mellé. Sokan úgy gondolják, ez Stylesra utal, hiszen az énekesnek köztudottan ufó alakú fejformája van.

Érdekesség: Zayn a Harry Styles tetoválásai által inspirált Gucci kabátot viseli a képen

A megosztáshoz közel két hét Twitter-némaság után tért vissza, de hát ki hibáztatja? Mindenképpen meg kellett mutatnia, hogy ő is modellt állt egy divatmagazin számára, még ha hónapokkal ezelőtt is.

A „háborúba” barátnője, Gigi Hadid is beszállt, aki szintén kirakta Snapchatjére Malik ELLE fotósorozatát, azzal a leírással: ez már egy címlap! Aucs.

Gigi Snapchat megosztása

Az internetezők nem értettek egyet ezzel a húzással, és sokan megkeseredettnek címezték Maliket és Gigi-t – főleg, mivel nem is egy hónapban került kiadásra a két lapszám.

A két címlap

Styles AnOther Man kiadványa egyébként öt perc alatt elfogyott a hivatalos honlapon, illetve rögtön világtrend lett a Facebookon és Twitteren fél milliós megosztással. Külön érdekesség, hogy mind három címlapon a saját haja látható, így a fotózás hónapokon át tartott. A hosszú hajas a vágás előtt egy nappal készült – számolt be róla a fotós Instagramon.

Azonban nem mindenki húzza a száját kollégája sikerén: Niall Horan likeolta az összes képét Instagram-oldalán.

Nem ő volt az egyetlen: Styles barátai támogatásukat fejezik ki

Tweetek az esettel kapcsolatban:

Harry: Levegőt vesz Gigi: Zayn jobban csinálja

A legjobb rész Zigi furkálódásában, hogy Harry nem fog válaszolni vagy célozgatni, mert ő ennél sokkal több
Az összes példány elfogyott alig öt perc alatt
Hajvágása után készült a Mick Jagger kép

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek