Starity

Taylor Swift titokban dobja piacra legújabb stúdióalbumát?

2016. október 06. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tavalyi hajtás után az idei évet a pihenésnek szentelte a Grammy-díjas énekesnő, de ez nem jelenti azt, hogy ne is készülne semmivel.

hirdetés
Taylor Swift titokban dobja piacra legújabb stúdióalbumát?
Fotó: Dana Tepper via Getty Images

Taylor Swift majdnem két évvel ezelőtt dobta piacra legutóbbi stúdióalbumát, a szinte minden sikerlistát megdöntő 1989-ot, így aligha meglepő, hogy rajongói tűkön ülve várnak arra, mikor rukkol elő valami újdonsággal, pláne azután, hogy idén csak magánéletétől és nem szakmabeli sikereitől volt hangos a világsajtó.

Köztudott, hogy az énekesnő most sem ül a babérjain, hiszen hatodik nagylemezén dolgozik, melyen várhatóan több olyan dal is helyet kap majd, melyeket Calvin Harrishez és Tom Hiddlestonhoz fűződő kapcsolata inspirált. Azt ugyan még maga Taylor sem tudatta követőivel, hogy pontosan mikor kívánja piacra dobni legújabb korongját, ám a napokban elterjedt az a pletyka, hogy még ebben vagy legkésőbb a jövő hónapban a kezünkben tarthatjuk a lemezt, melyet a szőkeség mindenféle promóció nélkül, titokban jelentet majd meg.

A teóriát a Washington Post egyik szerzője hozta nyilvánosságra, aki mindössze a számokkal játszott ennek kilogikázásakor. Alapul azt vette, hogy Taylor kedvenc száma a 13, így arra a következtetésre jutott, hogy az énekesnő 2016. október 23-án jelenteti meg újdonságát, ugyanis ha e dátumot számszerűsítjük (16/10/23) és összeadjuk, 13-at kapunk, vagyis 1+6+1+0+2+3=13 Az elmélet ugyanígy játszott a másik, novemberi dátummal is, miszerint lehetséges, hogy november 13-án kerül a lemezboltokba a korong, amennyiben hihetünk a számmisztikának. (1+6+1+1+1+3=13)

A teóriában hívők egyértelműen az október 23-ai dátumra gyanakszanak, ami azért is lehet különös, mivel Swift az ezt megelőző napon, október 22-én Texasban lép fel – ez lesz az idei első és egyetlen koncertje –, október 24-én pedig tíz éve lesz, hogy megjelent első, saját magáról elnevezett lemeze, így a két dátum közé eső nap tökéletes alkalom lenne egy ilyen meglepetésre.

Arról nincs információ, hogy a híresztelések igazak lennének-e vagy hogy Taylor valóban ilyen nagy dobásra készül-e, ahogyan azt sem lehet tudni, ő mit szól ehhez az izgalmas konspirációhoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek