Starity

Több száz millió forintot veszít Kim Kardashian az Instagram-szünete végett

2016. október 09. 03:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

800 ezer fonttal könnyíti meg a számláját havonta azáltal, hogy nem posztol a közösségi oldalain.

hirdetés
Több száz millió forintot veszít Kim Kardashian az Instagram-szünete végett

Egészen biztosan nem ez volt Kim Kardashian hete: kirabolták Párizsban, amely során az eljegyzési gyűrűt is lelopták az ujjáról, s ezáltal olyan sokk érte, hogy visszavonul családjával a rivaldafényből.

Azonban ez a döntése havi veszteséggel jár: a cégek, amelyek szponzorálták a posztjait (például Instagramon), a szünete végett visszaléptek, így 800 ezer font, az az körülbelül 270 millió forint bevételtől esik el havonta.

Egészen biztosra vesszük, hogy ennél most van nagyobb problémája, mégis a Kardashian név olyan teret hódított magának, hogy egy-egy fizetett posztért akár több millió forintot is kaphattak – tehát semmi más dolguk nem volt, mint posztolni egy képet Instagramon az adott termékkel. Ez úgy lehetséges, hogy hatalmas számú „igazi” követőkkel rendelkeznek, így a cégeknek megéri velük üzletelni, és fizetni azért, hogy reklámozzák az árujukat.

Reméljük Kim minél hamarabb rendbejön!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek