Starity

Sokkoló vallomás: Kis híján megerőszakolták egy szórakozóhelyen Amber Tamblynt

2016. október 10. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Négyen egy gatyában sztárja őszintén vallott arról a több éve történt megrázó élményről, amikor akarata ellenére szerettek volna közösülni vele.

hirdetés
Sokkoló vallomás: Kis híján megerőszakolták egy szórakozóhelyen Amber Tamblynt

El kell mondanom nektek egy történetet. A férjem szeretetét és támogatását magam mellett tudva úgy döntöttem, nyilvánosan osztom meg veletek ezt. Sok évvel ezelőtt véget vetettem egy érzelmileg és fizikailag is bántalmazó kapcsolatnak, ami egy olyan férfihoz kötött, akivel akkor már régóta együtt voltam. Egy este elmentünk a barátnőimmel szórakozni egy olyan helyre, ahol egy mindannyiunk által szeretett DJ szórakoztatta a tömeget. Tudtam, hogy van rá esély, hogy felbukkan az exem, de biztonságban éreztem magam a barátnőim körében. Anélkül, hogy megosztanám az összes részletet, elmondom, hogy az exem valóban felbukkant és utat tört felém a sokaságon át. Ő egy nagydarab pasi, magasabb nálam. Amikor meglátott engem, elkapott. Egyik kezével a hajamba markolt, a másikkal a szoknyám alá nyúlt, felemelt engem, mint aki birtokol és úgy bánt velem, mint egy darab szeméttel – így cipelt ki a klubból. Az ujjai gyakorlatilag bennem voltak, a másik kezével szorosan markolta a hajamat. Sikítoztam, rugdostam és sírtam. Így vitt keresztül a termen, félrelökve a mellettünk elhaladó embereket

– írta Amber a posztjában, majd azt is elárulta, hogyan folytatódott a történet:

A barátaim utánunk szaladtak, és próbálták megállítani őt. Kiértünk a bejárati ajtón, és Istennek hála ott voltak az exem fivérei, akik közbeavatkoztak. A dulakodás következtében a volt barátom megragadott a ruhámnál fogva, belém kapaszkodott, üvöltözött és véletlenül elszakította a nagymamám nyakláncát, amit éppen viseltem. Az éjszaka többi része elhomályosult, nem emlékszem. Fogalmam sincs, hogyan szálltam ki az autóból, hogyan menekültem meg az exem elől. Soha többé nem tértem vissza a helyszínre – még a nyakláncért sem. A mai napig emlékszem a pillanatra. A szégyenre, amit éreztem.

Hasonló tapaszatalatod van? Ne habozz segítséget kérni! Hívd az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot (+36 80 20-55-20) vagy a Kék Vonal Lelkisegély-Vonalat 116 111 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek