Starity

Thalíának „rémisztő” a telenovella-készítés

2010. október 07. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szexi énekesnő egyelőre nem szándékozik visszatérni a színészethez; elmondása szerint már a telenovella-készítés gondolata is rémiszti. Viszont már készíti új albumát.

hirdetés
Thalíának „rémisztő” a telenovella-készítés

Annyira boldog Thalía a Primera fila sikerével, hogy már újra kiadta évfordulós változatban, valamint tervezi egy új CD kidobását is; így a gyönyörű sztár egy percig sem hezitált, hogy kijelentse: jó ideig nem szándékozik visszatérni a színészethez.

„Most kissé rémisztő számomra a telenovella-készítés [gondolata]. Sok időt elvesznek tőled, s egyszer csak azt veszed észre, hogy nincs életed. És én most szabad vagyok. Tárva vannak a szárnyaim, és szállok kedvem szerint. Egy telenovella készítése eléggé aggályos nekem. Egy olyan projektre tartogatom magamat, amelybe beleszeretnék, és nem jön” – magyarázta.

A „Szépség Császárnőjének” nevezett hölgy, aki 2011 közepére jelentette be következő lemezét, nem akart további részletekkel szolgálni arról, hogy milyen is lesz az album, de úgy tűnik, valami nagyszerű dolog készül.

„Teljesen világos, amit szeretnék tenni a következő lemezzel. De még korai beszélni erről” – zárta.

A mexikói sztár egyébként ma ünnepel, hiszen kislánya, Sabrina Sakaë éppen hároméves.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek