Starity

A Jolie-Pitt gyerekek a testőrre tekintettek apjukként

2016. október 18. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jolie-Pitt család egykori testőre kitálalt: nemcsak vigyáznia kellett a gyerekekre, hanem ő volt a mindenesük is, így számukra ő volt az apai minta.

hirdetés

Míg Angelina Jolie egykori dadája Brad Pitt mellett állt ki, addig a család extestőre, Mark Billingham inkább Angie malmára hajtja a vizet a válási procedúra során. Saját bevallása szerint ugyanis az egykori álompár annyira megbízott benne, hogy az első perctől kezdve ráhagyták a gyerekeket, így ő lett számukra az apai példakép Braddel szemben.

A középső férfi Mark Billingham I Fotó: Channel 4/PA

Angelina és Brad leginkább attól tartottak, hogy váltságdíj fejében elrabolják a gyerekeiket, így nagyon körültekintőek voltak azt illetően, kik merészkedhetnek a közelükbe. A kezdetektől nyilvánvaló volt, hogy megvan köztünk a kémia, így rámbízták a gyerekeket. Közel kerültünk egymáshoz. Akkoriban velük töltöttem minden percemet, náluk éltem. Elvihettem a gyerekeket oda, ahova csak akartam. Ezt korábban senki másnak nem engedték meg

nyilatkozta Billingham, aki összesen 18 hónapot töltött a Jolie-Pitt családnál, míg végül úgy döntött, ideje továbbállni.

Nem volt magánéletem, folyton kimerült voltam. Elvesztettem az irányítást a családi életem felett

– magyarázta a testőr, aki hozzátette: a gyerekek rá tekintettek apaként, hiszen szabadidejük nagy részét vele és nem az apjukkal töltötték. 

A legjobban az lepett, hogy Angelina és Brad milyen keveset kommunikál. Csak annyit beszéltek, amennyit muszáj volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek