Starity

Ilyen az, amikor a sztárok egymásnak öltöznek Halloweenkor

2016. október 18. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Október 31-ére esik Halloween, az amerikaiak egyik kedvenc ünnepe, amit minden évben világraszóló beöltözős bulikkal szoktak ünnepelni kicsik és nagyok egyaránt. Ez alól természetesen kedvenc celebjeink sem képeznek kivételt.

hirdetés

Cikkünkben ezúttal olyan sztárokat hoztunk el, akik a múltban egyik kollégájuknak, kolléganőjüknek öltöztek be az ünnepen – ezzel mintegy ihletet adva, hogy ti is időben kitalálhassátok, kinek öltözzetek be idén.

Miranda Kerr

A gyönyörű szupermodell tavaly a filmipar egyik legjelentősebb színésznőjének, a szexszimbólumként is emlegetett Marilyn Monroe-nak a külsejét öltötte magára. Szőke parókájával szinte rá sem lehet ismerni, nem igaz?

Nina Dobrev

A Vámpírnaplók sztárja tavaly Victoria Beckhamnek öltözött, barátnői (Amanda Gordon, Mary Miller, Kayla Ewell és Hillary Harley) pedig a Spice Girls többi tagjának megjelenését utánozták le, méghozzá igen élethűen.

Kelly Ripa 

A negyvenes évei közepén járó szőke szépség tavaly Katy Perry Super Bowl-beli jelmezét öltötte magára, Michael Strahan pedig az egyik cápának öltözött a partira.

Mark Ballas

A népszerű előadóművész párjával, BC Jeannel a MAXIM magazin Halloweeni rendezvényén jelent meg tavaly: ő Kurt Cobainnek, szerelme pedig Courtney Love-nak öltözött.

Rachel Hilbert

A 20 éves szupermodell 2015-ben Bette Midler Hulaween nevű Halloweeni partiján jelent meg Britney Spears Baby One More Time-beli szerelésében.

Aziz Ansari

A népszerű komikusnak valószínűleg idén már nehezebb dolga lenne The Weekndnek öltözni, mint tavaly, hiszen az énekes azóta levágatta védjegyévé vált frizuráját...

 

@azizansari által közzétett fénykép,

Mario Lopez

A kaliforniai műsorvezető tavaly fiával együtt a rockisten, Elvis Presley megjelenését másolta – igen nagy sikerrel.

Victoria Justice

A színész-énekesnő a legapróbb részletekre is odafigyelt, amikor leutánozta a néhai Amy Winehouse megjelenését – még kolléganője tetoválásait is felrajzolta(tta) a testére.

Cindy Crawford

A gyönyörű szupermodell 2013-ban nagyot gondolt férjével, Rande Gerberrel együtt: mindketten a Guns N' Roses egy-egy lenedás alakjának öltöztek. Míg Cindy a gitárlegenda, Slash volt; addig hites párja Axl Rose-nak öltözött.

Sophia Bush

A színésznő 2010-ben rajongott Katy Perry megjelenéséért, így amikor eljött a Haloween, nem volt kérdés, kinek a kosztümjét ölti magára. Akkori párja, Austin Nichols pedig az énekesnő akkor férjének, Russell Brandnek öltözött – bár azóta ők is szakítottak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek