Starity

Bizarr! Születése óta nem érez illatokat Perrie Edwards

2016. október 21. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Little Mix szőke bombázója egy tévéműsorban árulta el, hogy születése óta nem érez semmilyen illatot.

hirdetés

Perrie Edwards ugyanolyannak tűnik, mint bármelyik huszonéves lány, ám azt eddig csak kevesen tudták, hogy bizonyos értelemben mégsem az, ugyanis egyáltalán nem érzi az illatokat. Az énekesnőnek gyerekként számtalan műtéten kellett túlesnie, mivel problémák merültek fel a fülével, orrával és torkával kapcsolatban. Sajnos a mai napig nem sikerült rájönniük az orvosoknak, hogyan adhatnák meg neki a szaglás képességét, Perrie azonban hozzászokott már ehhez.

Az emberek mindig azt kérdezik, hogy Nem borzalmas, hogy nem érzel illatokat?, én meg rendszerint azt válaszolom, hogy Nem, mivel nem tudom, milyen érzés a szaglás. Ha korábban éreztem volna illatokat és úgy lennék megfosztva ettől a képességtől, valószínűleg kiborítana

– nyilatkozta a szőke szépség, majd így folytatta:

Folyton ugyanazt a parfümöt viselem, mert mindenki azt mondja, finom illatom van

– mondta, és hozzátette, hogy egyszer érezte a kávé illatát, ha csak egy röpke pillanatra is.

Barátnői elmondása szerint azonban Perrie nem létező szaglása másoknak sokkal rosszabb, mint neki magának, hiszen ha „elereszt egy galambot”, soha nem tudja, mennyire rossz az. (Az interjú egy részletét lent láthatjátok.)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek