Starity

Új kisfilmmel készül a Dark Sarah

2016. október 25. 05:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Novemberben érkezik a Heidi Parviainen vezette formáció második albuma.

hirdetés
Új kisfilmmel készül a Dark Sarah
Fotó: Facebook / Dark Sarah

November 18-án kerül majd a lemezboltok polcaira a Dark Sarah második albuma, melynek borítójáról és dallistájáról is lehullott a lepel. Korábban már arról is értesülhettünk, hogy a bemutatkozó lemezhez hasonlóan, ezen a korongon is hallható lesz néhány duett, amelyek olyan előadókkal lettek rögzítve, mint Charlotte Wessels (Delain), JP Leppäluoto (Charon, Northern Kings), és Manuela Kraller (ex-Xandria) – utóbbi már az előző anyagon is hallható volt egy szám erejéig.

A The Puzzle névre keresztelt lemezt egyébként augusztus 27-én a Little Man című dal, és a hozzá készült kisfilm harangozta be. Mindezt megelőzően pedig márciusban egy hivatalos előzetes látott napvilágot, ami igencsak meseszerűre sikeredett, és az album történetét meséli el.

Október 18-án már az első duettnek is fültanúi lehettünk, ugyanis debütált a Charlotte Wesselsszel rögzített Aquarium, ami egy csodálatos dalszöveges kisfilm keretein belül érhető el. A tegnapi napon a finn énekesnő mintegy meglepetésként Instagram-profilján kersztül egy kép kíséretében jelentette be, hogy hamarosan új videoklippel jelentkeznek, melynek munkálatai már javában folynak.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek