Starity

TVD: Julie Plec megerősítette, hogy Nina Dobrev visszatér az utolsó évadban

2016. október 27. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hónapok óta folynak a találgatások azt illetően, hogy vajon visszatér-e kedvenc vámpíros sorozatunk főhősnője, most pedig megkaptuk a választ.

hirdetés
TVD: Julie Plec megerősítette, hogy Nina Dobrev visszatér az utolsó évadban
Fotó: The CW

A Vámpírnaplók kreátora, Julie Plec az Entertainment Tonightnak adott exkluzív interjút nemrég, melyben elárulta, ő és Nina Dobrev is azon dolgoznak, hogy a színésznő visszatérhessen a széria nyolcadik és egyben utolsó évadában, ezzel méltó lezárást írva a történetnek.

Nagyon jó érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Ninával sokat beszéltünk a visszatéréséről. Ő is és én is 100%-osan azt akarjuk, hogy ott legyen a fináléban. Az egész olyan hülyeségeken múlik, mint az időzítés [Nina egyéb elfoglaltságai miatt nehéz ezt kivitelezni]. Nagyon csalódott lennék, ha nem tudnánk kidolgozni, de úgy érzem, jól alakulnak majd a dolgok

– nyilatkozta a producer, aki azt is elárulta, hogy Ninát Elena Gilbert vagy Katherine Pierce-ként szeretné-e visszacsempészni a történetbe, ami szintén nagy dilemma volt az elmúlt hónapokban.

Elenaként tér vissza. Elejtettünk pár célzást az évadban. Damon (Ian Somerhalder) Elenáról szóló emlékei nagy szerepet játszanak ebben az évadban. Épp tegnap néztem vissza egy jelenetet és újra látni Elenát rengeteg érzelmet hozott vissza, nosztalgikus hangulatot teremtett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek