Starity

Beyoncé nem kedveli Kim Kardashiant, mégis sok időt tölt vele – kiderült, miért!

2016. október 28. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kívülállóként azt gondolhatnánk, hogy szoros barátságot ápol egymással a Grammy-díjas énekesnő és a valóságshow-sztár, hiszen sok időt töltenek együtt, ám a valóságban épp csak elviselik egymást.

hirdetés

Megszámolni is nehéz lenne, hány rendezvényen ült egymás mellett és bulizott együtt Beyoncé és Kim Kardashian, ami alapján azt hihetnénk, hogy a két hölgy jó barátságot ápol egymással, ettől azonban igencsak távol állnak. Kapcsolatuk milyenségéről csak a közelmúltban hullott le a lepel, miután férjeik hajbakaptak egymással.

Beyoncé sosem kedvelte igazán Kimet, inkább csak elviselte őt a férjeik barátságára és az olyan közös ismerősökre való tekintettel, mint például Jennifer Lopez. Mindig hűvösen viselkedett Kimmel. Amikor legutóbb együtt voltak, Beyoncé olyan hamar lelépett, amennyire az lehetséges volt. Időtöltésük többségét a kínos csendek jellemzik

– nyilatkozta egy bennfentes.

A két híresség kapcsolatának megromlása egyébként 2014-ig vezethető vissza, amikor is Beyoncé és Jay-Z bár meghívást kaptak Kim és Kanye West esküvőjére, mégsem jelentek ott meg. Mindezeken túl nem titok, hogy a zenészpáros jobban kedvelte a rappert azelőtt, hogy összejött volna a tévésztárral. Jay-Z és Kanye baráti kapcsolata azonban véglegesen megromlani látszik, ugyanis előbbi nem látogatta meg a Kardashian-West családot Kim kirablását követően, ami nagy szálka volt Kanye szemében.

Ne hívj fel a rablás után és kérdezd meg hogy vagyok. Ha tudni akarod, mi van velem, látogass meg otthon

– mondta kollégájának címezve egy fellépésen West. A Mirror úgy tudja, hogy a két család csemetéi is el vannak tiltva egymástól: Blue Ivy és North még soha nem játszottak együtt és nagyon úgy néz ki, hogy a szülők vitája után erre már nem is kerül sor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek