Starity

Menedzsmentje miatt nem valósult meg Harry Styles Meghan Trainorral közös duettje

2016. október 29. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú ideje téma volt a sajtóban a két előadó duettje, mely végül mégsem olyan formában valósult meg, ahogyan azt szerették volna.

hirdetés

Néhány napja jelent meg Michael Bublé Someday című szerelmes balladája, melynek különlegessége, hogy Meghan Trainor is közreműködik benne. Igen ám, de a dalt valójában nem Bubléval, hanem Harry Stylesszal szerezte az énekesnő, és ez lett volna az a bizonyos duett, amire olyan régóta vártak a rajongók. 

Nem sokkal azelőtt, hogy berobbant volna a köztudatba az All About That Bass, hallottam, hogy Harry Styles nagy rajongója lett és szeretett volna velem együtt dolgozni, és pedig benne voltam. Három évvel ezelőtt történt. A dal felét már a találkozásunk előtti éjszakán megírtam a hotelszobámban, annyira ideges voltam miatta. Amikor találkoztunk, eljátszottam neki és megkérdeztem, Tetszett?, erre azt mondta, Imádom! Ez lehetne a közös duettünk! Csináljuk meg!. Fel is vettük, aztán pár év múlva meghallotta Michael és a csapata

– elevenítette fel Meghan Chelsea Handlernek, majd a kérdésre, hogy mi miatt nem jelent meg a dal eredeti verziója, így felelt:

Fogalmam sincs. Harry csapata a szólólemezén dolgozik. Az ő menedzsmentje az enyém is, szóval kicsit fura és izzasztó az egész, ő [Harry] is nézi most a műsort.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek