Starity

Mariah Carey az újságokból tudta meg, hogy szakítottak vele

2016. október 31. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnőnek fogalma sem volt arról, hogy milliárdos vőlegénye meg akar szabadulni tőle.

hirdetés

Múlt pénteken írtuk meg, hogy a milliárdos üzletember, James Packer pontot tett kapcsolata végére és kiadta Mariah Carey útját. A szakítás okaként az énekesnő mértéktelen költekezése, valamint „kapcsolatuk a kirakatba tétele” volt megnevezve, ám úgy tűnik, ennél azért több állt a háttérben.

Eljegyzésük felbontása nemcsak azért érte váratlanul Mariah-t, mert azt hitte, rendben vannak a dolgaik, hanem ráadásul az újságokból értesült arról, hogy Packer kidobta őt. A szakítás állítólag nagyon megviseli a Grammy-díjas előadót, hiszen már az esküvőt tervezgette.

A szakítás miatt teljesen maga alatt van Mariah. Szerette Jamest és úgy tervezte, hogy hozzámegy... Megváltoztatta az életét is arra készülve, hogy férj és feleség lesznek. James kérésére még a székhelyét is áthelyezte Los Angelesbe, hogy a férfi közel lehessen a gyerekeihez. Minden, amit az elmúlt évben tett azt a célt szolgálta, hogy bebizonyítsa, mennyire elkötelezte magát a közös életük felé. Szeretett volna dolgozni ezen, aztán egyszer csak váratlanul minden odalett

– idézi az E! Online egy bennfentes szavait, aki azt is elárulta, hogy a pár kapcsolata görögországi nyaralásuk során indult el a lejtőn, amikor az üzletember kételkedni kezdett a kapcsolatukban. Úgy volt, hogy ezt követően Los Angelesben sort kerítenek egy nagy megbeszélésre a dolgaikat illetően, de erre már nem került sor.

Mariah és James nem találkoztak a szakítás után és azóta sem beszéltek egymással. A szakítás módja nagyon lehangoló hatással volt Mariah-ra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek