Starity

Az X-Faktorból kizárt Kristóf semmiféle megbánást nem mutat tette miatt

2016. november 03. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatalmas port kavart a magyar médiában az X-Faktorból kizárt énekes esete.

hirdetés
Az X-Faktorból kizárt Kristóf semmiféle megbánást nem mutat tette miatt
Fotó: RTL Klub

A napokban járta be a hazai sajtót a hírt, miszerint Petics Kristófot, az idei X-Faktor egyik nagy esélyesét súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott bűntette miatt kizárták a műsorból. Az énekes egy átmulatott éjszaka során először lányokat inzultált, ezt követően pedig szóváltásba keveredett egy férfival, akinek nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket okozott.

Kristóf kizárásának hírét megdöbbenve fogadták versenytársai, ő maga azonban teljesen higgadtan fogadta a tehetségkutató készítőinek döntését. A Facebookon közzétett tartalmai azonban arra engednek következtetni, hogy tettét nemhogy nem bánta meg, hanem egyenesen büszke is rá.

Rajongói egyébként petíciót indítottak az énekes a műsorba való visszahozásáért, melyet már több mint 500-an alá is írtak, ám nem sok esély van arra, hogy visszakerüljön a műsor készítőinek kegyeibe. Arról egyelőre nincs hír, hogy az idei X-Faktor 11 versenyzővel folytatódik-e vagy valaki lehetőséget kap a kiesettek közül, hogy Kristóf helyett is bizonyítson.

Fotók: Facebook / Petics S. Kristóf

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek