Starity

Bella Hadid és The Weeknd szakítása mégsem végleges?

2016. november 29. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két és fél hete ért véget a modell és az énekes kapcsolata, tegnap azonban ismét egymás társaságában mutatkoztak.

hirdetés

Tegnap írtunk róla, hogy napjaink legnépszerűbb szupermodelljei egy magángéppel elrepültek Párizsba, az idei Victoria's Secret Fashion Show helyszínére. Természetesen a lányok napjai kemény munkával, próbákkal és gyakorlással telnek november 30-áig, ám a szünetekben engedélyezett nekik, hogy egy kicsit kikapcsolódjanak és élvezzék a fény városa által nyújtott lehetőségeket.

Bella és barátnői tegnap este a Hôtel Costesben futottak bele The Weekndbe és társaságába, akik ott vacsoráztak, így a lányok csatlakoztak hozzájuk. A szemtanúk elmondása szerint az egykori szerelmesek egymás mellett ültek és fesztelenül érezték magukat a másik társaságában – kellemesen elcsevegtek, mintha mi sem történt volna köztük.

Bella The Weeknd mellett ült és egy darabig beszélgettek is egymással. Jól kijöttek a másikkal. Bella jó hangulatban volt, mosolygott és nagyon boldognak tűnt, amiért ott lehet.

A pár egyébként mindkét tagja fellép az idei VSFS-n: míg Bella életében először léphet a márka nagyszabású rendezvényének kifutójára, hogy népszerűsítse az új kollekciót; exe előadóként jelenik majd meg, hogy dalaival szórakoztassa a fehérneműs lányok láttán már amúgy is felhevült tömeget.

Még nincs köztük vége mindennek. Tudják, hogy szükségük volt arra, hogy hivatalosan is véget vessenek a kapcsolatuknak. Bella nagyon izgatott, amiért idén ő is részt vehet a Victoria's Secret rendezvényén, ugyanakkor tisztában van azzal, hogy kicsit furcsa lesz, hogy az exe is fellép ott, de minden rendben lesz, hiszen a legjobb baránői mellette lesznek

– nyilatkozta egy forrás az E! Online-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek